Bluetek.ro

In SUA se inchide Revista: iPad in criza?

in decembrie, ultimul numar al bilunare digitale doar pe iOS. Parabola proiectului american de Marco Arment si acum condus de Glenn Fleishman este un indicator al potentialului, dar si limitarile editare digitala, care are in tara noastra nici macar nu de la sol.

in decembrie se inchide Magazine, periodicul digitale bilunare pe iOS programator dezvoltat de celebrul Marco Arment, care a vandut in urma cu cateva luni la un alt nume bine-cunoscut de jurnalism american Apple, Glenn Fleishman, editor si antreprenor de faima. Ziarul digitala populara sa nascut in octombrie 2019, iar a fost unul dintre principalele puncte de interes in lumea de independent digitale pentru planul ales. Parabola lui este interesant, de asemenea, si mai ales in comparatie cu ceea ce (nu) sa intamplat la domiciliu.


Revista, de fapt, a avut loc un model consistent atat in ??management Arment (creatorul Instapaper, printre alte aplicatii realizate de programator bine-cunoscut), dar pentru Fleischmann (care colaboreaza cu fir, Fortune, Popular Sicence, New York Times, The Economist, Macworld si Tidbits). in practica, ele prezinta doua saptamani doar 4:00 la 05:00 etaje forma lunga jurnalism interesant , nimic rubrici sarcini sau publicitate, chiar cu foarte putine imagini (doar cateva ilustratii) si atentia puternic la ceea ce intereseaza fanii din lumea tehnologie, plata angajatilor (jurnalisti si bloggeri, dar in limba engleza), cu rate foarte ridicate si comparabile cu de hartie ziare cel mai prestigios. Pe scurt, textul cu calitatea de a avea trei sau patru carti bune la fiecare doua saptamani pana la cateva dolari de pretul (nu mai este posibil sa subscrie: ultimul numar aparea la 17 decembrie va fi # 58).

In timp revistei, a carui colectie de capace este vizibil aici, a dezvoltat un stil unic si, de asemenea, a produs un prim carte, atat in ??format eBook (disponibil aici), care de hartie pentru o taxa, cu cele mai bune articole din primul an. A doua carte, finantat cu aceeasi formula, este in prezent pe Kickstarter asteptare pentru a obtine banii necesari pentru a plati salariatilor pentru reemiterea de preturile lor, si sa fie distribuite gratuit sau in format digital (pentru costurile de imprimare si de discutii) in versiunea pe hartie. Aici cartea pe Kickstarter.

De ce a inchis Revista? Dupa doi ani, a spus el pe Twitter Fleischmann, ziarul a atins scopurile. Bun lucru foarte aproape inainte de a termina banii si am devenit plin de datorii, in timp ce ziarul a fost pe hard disk de Fleischmann si colaboratorii sai: totul se desfasoara in modul extern sau prin site-uri web (de asemenea, pentru gestionarea contabila) si, prin servicii care produc astfel de exemplare ale cartii la cerere . Un model de dorit si cautat de multi, dar ca, de exemplu, in tara noastra nu ar fi fezabila din cauza costurilor fixe, licente, inregistrarile necesare in instanta pentru a inregistra cap si zece mii de alte probleme care cu siguranta affosserebbero initiativa (tante se Este adevarat ca nu exista nici un astfel de lucru si ca cei care au incercat in tara noastra a trebuit sa bata in retragere rapida si dezastruos).

De ce are atunci nu a reusit Revista? Problema, dupa cum a afirmat acelasi Fleischmann, nu consta in lipsa de publicitate (problema endemica in loc in Italia) si in marketing. Greu pentru a ajunge la publicul potential complet interesat de aceasta publicatie, in ciuda distributiei universal garantat de dimensiunea app din App Store iOS. Costurile de promovare si de necesitatea de a se baza pe cuvantul de gura mult mai activ decat cele care au fost puse in aplicare de catre comunitatea utilizatorilor de Revista, de asemenea, pe piata americana au fost prea mare.

Urmatorul decembrie 17 a lansat apoi cel mai recent numar al revistei pe iPhone si iPad. Prin descarcarea aplicatiei de aici puteti recupera in mod evident, tot trecutul probleme, unul cate unul, sau sa cumpere unele noi, care sunt o mare de referinta, daca doriti sa-si petreaca cateva zile cu unele lectura, si asa cum am spus este blocat posibilitatea de a face noi abonamente.
companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]