Bluetek.ro

Huawei Ascend Mate 7: toate foarte mari si frumoase

Noua companie phablet chinez intra pe piata cu intentia de a se stabili intr-o banda monopolizat de serie de note Samsung. Va reusi? in timp ce toate marile producatori mondiali muta aduce la piata nou dispozitiv interesant, Huawei a decis sa se concentreze si mai puternica pe o categorie de produse inca sa fie descoperite si in care doreste si absolut trebuie sa gaseasca spatiu. Compania chineza a, de fapt, folosit pentru a produce bine-concepute, constructii de calitate, interfata si mai presus de toate de pret aproape intotdeauna accesibil.

De data aceasta, cu toate acestea, Huawei doreste sa adauge un alt ingredient de reteta sa, ceva care a fost in continuare disparute si au fost cerute voce tare de catre utilizatori: putere de calcul si hardware-ul de potrivire toate cele mai bune si mai performanta dispozitiv de pe piata, cu exceptia cazului in care sunt la fel de mari de afisare sau diagonala. Aici apoi iese din palarie un nou dispozitiv interesant, Huawei Ascend Mate 7, care combina toate caracteristicile tehnice face mai interesant si in cele din urma unul phablet chineza dintre cele mai atractive de pe piata. Haideti sa aflam in examinarea noastra.


Design si materiale: marginile inexistente si predominant ecran

De indata ce am vazut phablet in imagine, primul lucru pe care a sarit la ochiul este optimizarea sa extrema de intreaga suprafata frontala. Va multumim pentru o treaba excelenta de Huawei, display are chiar 83% din suprafata totala a dispozitivului de pe partea din fata, minimizand nu numai marginile laterale, care sunt practic inexistente, dar, de asemenea in partea de jos in cazul in care ne-am gasi logo-ul si in partea de jos, unde avem camera, senzor si casca.

Corpul aparatului este complet din metal si de multe ori doar 7,9 mm, si acest lucru ajuta pentru a le da un sentiment mai mare de valoare si calitate: in partea de sus gasim un jack de 3.5 , iar al doilea microfon pentru a suprima zgomotul de fond, pe dreapta sunt rocker volum si butonul de alimentare de pe si in afara (care se datoreaza superioare o caracteristica care arata ca aluminiu mat), pe partea stanga a Mate 7 exista doua vagoane dedicate introducerea de MicroSIM si micro SD (in versiunile extraeuropean acest slot poate fi utilizat pentru introducerea unei a doua versiune SIM Nano), in timp ce partea inferioara gasim slot microUSB si sistemul principal de microfon.

Pe partea din spate am in cele din urma sistemul de boxe situat in partea de jos stanga, logo-ul Huawei central, in timp ce mai sus, avem senzorul biometric, veste mare de acest terminal, si chiar mai mult de mai sus camera principala insotit de un blit puternic cu LED-uri. Lasand la o parte aceste date mai mult sau mai putin interesant, eu personal place foarte mult designul, mi se pare dispozitivul foarte frumos si elegant, si mai presus de toate cred ca nuante apt de aur-sampanie utilizat pentru versiunea de aur, care nu este probabil sa fie foarte lipicios ca este de succes a altor dispozitive propuse in aceasta culoare.


Display: mare, frumos si de calitate

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care un phablet de 6 este cu siguranta pe ecran, protagonistul reala si piatra de temelie a un dispozitiv atat de mare. Huawei stie acest lucru si-a ales un panou minunat, de calitate indiscutabila si potrivite pentru fiecare tip de situatie. Rezolutia este full HD (1920 x 1080 pixeli), dar puterea reala a acestui afisaj este calitatea exceptionala si culoare redare, care sunt intotdeauna echilibrate si placut ochiului.

alb si negru nu sufera de efecte ciudate care tind spre albastru sau gri, in timp ce unghiuri de vizualizare merg mana in mana cu orice altceva, ramanand perfecta prin inclinarea dispozitivului de mult si in orice directie, permitandu-va sa se bucure pe deplin si de fiecare situatie de fiecare continut,. luminozitatea este foarte mare, astfel incat utilizatorul orb in locuri intunecate, dar, de asemenea, pentru a face posibila o lizibilitate perfecta sub lumina directa a soarelui Avand in vedere cele mai recente evolutii oferite de alte companii in ultima vreme, unii au plans lipsa unui panou QHD de acest dispozitiv atat de mare, chestiune de prost ca eu personal ca surfing, vizionarea clipurilor video sau imagini de pe acest dispozitiv este cu adevarat o placere pentru ochi , datorita unei rezolutii si o densitate a pixelilor (368 ppi) absolut mai mult decat suficient.

Am remarcat, de asemenea ca acest ecran nu sufera de aceste halouri enervant galbui, care a caracterizat colturile Ascend P7 cand vizualizate fotografii intuneric: in acest caz, de fapt, eu vorbesc despre una dintre cele mai cel mai bun afisaj l-am vazut in termeni de calitate si perfectiune in special in reproducere a culorilor si unghiuri de vizualizare.


baterie: infinit ca
intensitatea />

Toate acestea, desigur, este transformata intr-o autonomie incredibil, care mi-a permis sa acopere doua zile de utilizare intensa aici, la IFA Berlin (ocazie in care, de exemplu, dispozitivele sunt apasat) si sosesc in seara celei de a doua zi chiar si cu 4% a bateriei, aproape un miracol in comparatie cu alte dispozitive care sunt dezactivate dupa 6-8 ore de utilizare acceptate. Daca cititi nostru P7 comentariu dell'Huawei Ascend, chiar si atunci am laudat capacitatea excelenta a modulului montat pe bord, dar nu a putut, din cauza unui software de optimizare putin, pentru a se asigura adecvata a bateriei autonomie amperaj propus. Munca Huawei pe optimizarea consumului, in acest Ascend Mate 7, este destul de clar, si pot descrie doar autonomia acestui phablet ca unul dintre cele mai bune vazut vreodata.

incarcatorul inclus in ambalajul este 2A si permite sa incarcati in aproximativ doua ore de-a lungul a bateriei, in timp ce am observat un manevrabilitate excelenta putere in timpul stand-by, atunci cand dispozitivul de os reduce energia cereri de CPU limitare foarte mult coborarea a bateriei. Un leac pentru autonomie marci de top si care trebuie sa fie in mod necesar luate ca un exemplu pentru toate celelalte producatori, de multe ori indiferent de ce este unul dintre cei mai importanti factori pentru cei care lucreaza si sunt departe de casa pentru mai multe ore.


Camera: un fond echilibrat pentru fiecare situatie

industria fotografica si media ale acestui Huawei Ascend Mate 7 este foarte bun si va permite sa fie pregatite pentru fiecare situatie. Permiteti-mi sa fie clar, nu vorbim de calitate ne-am vazut pe produse, cum ar fi Galaxy S5 sau LG G3, dar aparatul de fotografiat din spate, 13 megapixeli, si, printre altele marca cu senzor Sony BSI, va permite sa realizati fotografii rapid calitativ bun atat in ??termeni de rezolutie care, la lumina si culoare. Chiar si in medii intunecate si poate echilibra bine cel mai bun loc sa se concentreze nu faca impuscat prea intuneric, nici prea usoara.

Cererea camera a fost complet renovat in noul EMUI 3.0, aducand cu ea unele modificari si imbunatatiri, dar, de asemenea va arata prea grafic pentru iOS iOS 7 si 8. Cu toate acestea, trei moduri disponibile sunt : fotografii, clipuri video, si un nou apel totul in focus , care va permite sa realizati fotografii si alege punctul de focalizare, functia deja vazut pe alte dispozitive, dar cu siguranta intotdeauna foarte frumos. in imaginile avem posibilitatea de a alege functia frumusetea, Panorama, HDR, nota audio, cea mai buna imagine si filigranul, si, desigur, unele setari de schimbare, cum ar fi dimensiunea de fotografie si o locatie pentru a salva fotografii.

in sectiunea video de noi astfel in loc de selectarea tipului de rezolutie (pana la 1080p) si unele setari ca stabilizator si urmarirea obiectului. De asemenea, puteti adauga filtre trai in timp ce tragere fotografii sau inregistrarea video, functia dedicat, in special tinerilor si iubitori de retele sociale. O nota de multumire, de asemenea, in partea din fata camera de 5 megapixeli, pentru a captura portrete de sine foarte bun, chiar si cu functia panoramica foarte frumos pentru a captura un numar mare de oameni, si excelent video de inregistrare de pana la 1080p.


hardware si software: O alegere buna

Daca de foarte multe ori ne-am trezit vorbind despre acest capitol, cu un pic de de scepticism si gust amar in gura, dar de data aceasta putem doar sa subliniem ca Huawei a gasi in cele din urma la un compromis bun intre putere si software de optimizare. Primul lucru pe care am incercat a fost browser-ul, pe punctul de a P7 dramatice, in cazul in care dificultatile de redare si derularea au fost evidente; in acest caz, cu toate acestea, desi nu se poate spune ca este un demon viteza, browser-ul este pe deplin placuta fara nici o dificultate deosebita.

Continuarea vorbi de software, se poate sublinia doar introducerea noului Emotion UI 3.0 pe o versiune Android 4.4.2, care aduce nu doar o schimbare diagrama generala, dar, de asemenea unele caracteristici noi, cum ar ca posibilitatea de a alege din mai multe teme, impotriva putini disponibil in versiunea anterioara; reinnoire in proiectarea de diverse aplicatii este clar si puteti vedea o atentie mai mare la detalii si mai presus de toate o interfata mai frumoasa, chiar si in aplicatii simple, cum ar fi ceas, sau music player, intr-adevar frumos si au putin de invidiat la alte interfete mult mai nobil .

prezinta intotdeauna cererea de gestionare a telefonului vedem acum pe orice tip de terminal Huawei (de data aceasta nu din fericire ca un telefon lent ), care permite nu numai pentru a elibera memorie, optimizarea bateriei si gestiona notificarile si utilizatorii de hartuire, dar si pentru a seta blocarea si protejarea diverse aplicatii si continut cu amprenta, datorita unui nou protagonist senzor in acest 7. Huawei Ascend Mate are, de fapt, a introdus un scanner de amprente digitale cu adevarat inteligent, capabil sa recunoasca amprentele noastre (5 total) cu o singura atingere, chiar si prin telefon in stand-by si de mai sus in toate directiile, chiar daca degetul este inclinat cu 180
companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]