Bluetek.ro

Cele mai bine vandute telefoane la EuroGsm

Doua cartele, doua solutii, un singur telefon.

Treci usor de la o retea la alta, de la un plan tarifar la unul mai avantajos, de la agenda de serviciu la cea personala.

In mod interesant, aceasta este cea mai la moda cautare acum: Dual Sim. La EuroGsm, cele mai bine vandute telefoane in aceasta perioada sunt Samsung E2222 (199,90 lei) si CAT B15 (1401,90 lei)


Telefonul mobil Samsung E2222 black Dual SIM, desi nu este un smartphone, are o serie foarte buna de facilitati: utilizare doua retele - doua sim-uri mini, cu posibilitate de conectare la internet prin GPRS sau Edge.

Are un ecran TFT de 2.2", camera foto de 0.3 mp, tastatura QWERTY, perfecta pentru scrierea mesajelor. Are conectica Bluetooth pentru hands-free si mufa audio Jack 3.5 mm pentru muzica.

Dimensiunea este foarte buna, iar greutatea ideala: doar 90 grame. memoria interna de 40 MB permite mentinerea agendelor vaste pentru doua retele.

 
Telefonul mobil CAT B15 Dual SIM black este un pic altceva. In primul rand este un smartphone Android cu tot ce trebuie, intr-o structura anti-soc: carcasa intarita cu cauciuc si ecran Gorilla Glass, touchscreen cu rezistenta la soc, zgarietura, ba functioneaza chiar si cu maini ude (functia Wet Finger Tracking). Ce mai, este telefonul cu care poti merge linistit la pescuit, sau la piscina.

Conectica 2G si 3G, WiFi, camera foto de 5 megapixeli, mufa audio 3.5, pe un dual core android 4.1, cu tot cu GPS incorporat, si mai ales, dual sim pentru cei cu multa treaba si la serviciu, si acasa.

Cele doua telefoane vedeta de la EuroGsm se vand atat fara abonament, la preturile de mai sus, cat si in modul clasic, cu abonament nou sau prelungire de la Orange, la preturi desigur mai bune.
companii inscrise in Bluetek Romania
Cele mai citite articole:
Poti avea acum cele mai moderne telefoane si smartphone-uri incepand de la numai 1 euro, de la Vodafone, la incheierea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent.La multe dintre modele, pe langa telefon sau smart [...]
Cine vrea intotdeauna cel mai recent model de iPhone probabil ca s-a decis deja sa treaca la cea mai noua lansare: iPhone 6s / 6S Plus. Pentru ceilalti fani Apple Phone, probabil ca iPhone 6 va ramâne inca un model viabil, mai ales da [...]
Categorie: Suport & Docking; Tip accesoriu: Suport bicicleta; Culoare: Negru; Telefoane compatibile: Universal. Altele: Rezistent la ploaie; Compatibil cu telefoanele touchscreen. Dimensiuni (W x H x D mm): [...]
Grupul francez Orange va realiza in Romania, alaturi de subsidiarele Samsung si Cisco, teste cu 5G - tehnologia care promite sa asigure pentru retelele mobile de comunicatii viteze de descarcare a datelor de zece ori mai mari decat cele act [...]